Digital ficktermometer med gummiskydd, -40 till 150C.

195 kr

300B Digital Temperature Probe har en 1,5 mm tunn spets för snabb respons och levereras med en skyddande gummistövel för extra skydd.

Artikelnr: 28-300B
 

Beskrivning

28-300B Mät temperatur > Termometrar Comark > Digitala fick-termometrar

300B Digital Temperature Probe har en 1,5 mm tunn spets för snabb respons och levereras med en skyddande gummistövel för extra skydd. Med stora siffror är den en lättläst och lättanvänd termometer för snabb kontroll vid tillagning av en rad livsmedel.

Det finns en uppehållsknapp på temperatursonden som gör det möjligt för användaren att hålla den digitala avläsningen på skärmen medan de noterar en mätning.

Den digitala temperatursonden 300B är också vattentät.

300B digital temperatursond med stövel är en grundläggande reducerad (tunn) spetstermometer med Biocote Antimikrobiellt skydd. 300B är smal och lätt, vilket gör den perfekt för att glida in i skjorta, byxor eller förkläde fickor mellan användning. Den har en 127mm / 5″lång stjälk och en 1,5 mm / 0,6″ diameter sedan spets, vilket gör den lämplig för sondering tunnare livsmedel. Den digitala temperatursonden 300B är fältkalibrerbar och har temperaturskalor/intervall i °F/°C som kan ställas om, en datahållningsfunktion och en indikator för lågt batteri. Du kan antingen använda PÅ/AVför att spara på batteritiden eller låta enheten stängas av automatiskt efter en kort tid. Denna digitala termometer med ficka innehåller en skyddsväska med fickklämma och ett batteri.

300B finns även utan gummistövel, klicka här.


Fältkalibreringsprocedurer

1. 300: an är endast kalibrerbar i en slaskislösning – 60 procent krossad is till 40 procent kranvatten – eller ett vattenbad. Försök inte kalibrera på något annat sätt

2. Sänk ner termometerns skaft till minst hälften av dess längd i islösningen

3. Vänta tills avläsningen blir stabil (vanligtvis ±2° av 32 °F eller ±1° av 0 ° C)

4. Tryck och håll ned CALknappen i 8 sekunder för att påbörja kalibreringen

5. Kalibreringen visas i två sekunder och kalibreringen vid 0 °C / 32 °F är klar

6. Ta ut termometern ur isvattnet och fortsätt att mäta

Notera:CAL visas när som helst på D-Htrycks in i 8 sekunder, men termometern kalibreras inte om om inte spetsen förs in i isvatten


°F/°C Omkopplingsbar

Den digitala temperatursonden 300B har temperaturskalor/intervall som kan ställas om till °F/°C. Med termometern vriden AV, tryck och håll ned PÅ/AV. Släpp när önskad skala visas.

Notera:Detta är proceduren för alla digitala termometrar i fickan som inte har en °F/°Cskalningsknappen.

Ytterligare information

Produkt-typ

Typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Digital ficktermometer med gummiskydd, -40 till 150C.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *