Digital ficktermometer med inbyggd rostfri stålgivare, °C eller °F avläsningar, max/min funktion och gummiskydd, -20°C till +200°C. Vattentät och diskmaskinsäker för kommersiella diskmaskiner . BioCote® antimikrobiellt skydd.

309 kr

DT400 Ficktermometer med tunn spets har en stor sifferdisplay som är synlig från instrumentets ovansida.

Artikelnr: 28-DT400
 

Beskrivning

28-DT400 Mät temperatur > Termometrar Comark > Digitala fick-termometrar

DT400 Ficktermometer med tunn spets har en stor sifferdisplay som är synlig från instrumentets ovansida. Genom att använda knappen maximal hållning kan du växla mellan maximal avläsning och aktuell temperaturavläsning.

DT400 Ficktermometer kan användas för kontroll av matens temperatur och den tunna SPETSSPÄRREN ger ett svar inom 6 sekunder.

Det är en vattentät termometer och hållbar nog att använda för att kontrollera den slutliga sköljcykeln temperaturen i kommersiella diskmaskiner.

 

 


Bruksanvisning

Tryck på på/av-knappen för att starta eller stoppa driften av DT400. Enheten stängs automatiskt av efter 35 minuter för att spara batteritid. Tryck på knappen ‘°F/°C’ för att välja Fahrenheit- eller Celsius-skala.

MAX temperatur:Tryck på knappen “MAX” för att visa den maximala registrerade temperaturen. För att ta bort maxavläsningen från minnet, tryck på MAX-knappen och på/av-knappen samtidigt i 2 sekunder för att återställa enheten till aktuell temperaturvisning.

Uppgiftshållning:För att hålla en visad avläsning, tryck på “D-H” -knappen. ”D-H” visas i skärmens övre högra hörn medan datahållaren är i drift. Tryck på knappen igen för att återgå till normal drift.

Borttagning av batteri: Använd ett skruvmejselblad eller mynt för att vrida batteriluckan moturs för borttagning. Byt ut (AB13) (1,5V LR44)  batteri och vrid locket medurs tills det är tätt.


Fältkalibreringsprocedurer

1. DT400 är endast kalibrerbar i en slaskislösning (60% krossad is och 40% tappvatten) eller ett vattenbad. Försök inte kalibrera på något annat sätt.

2. Sänk ner termometerns stam till minst halva längden i islösningen.

3. Vänta tills avläsningen blir stabil (vanligtvis ±2° av +32 °F eller ±1° av 0 ° C).

4. Tryck och håll knappen ‘D-H’ intryckt i 8 sekunder för att påbörja kalibreringen.

5. ‘CAL’ visas i sekunder och kalibreringen vid 0 °C /+32 °F är klar.

6. Ta ut termometern ur isvattnet och fortsätt att mäta.

NOTERA:”CAL” visas när D-H-tangenten trycks in i 7 sekunder, men termometern kommer inte att kalibreras om om inte spetsen förs in i Ice.

Ytterligare information

Produkt-typ

Typ

Vattentät

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Digital ficktermometer med inbyggd rostfri stålgivare, °C eller °F avläsningar, max/min funktion och gummiskydd, -20°C till +200°C. Vattentät och diskmaskinsäker för kommersiella diskmaskiner . BioCote® antimikrobiellt skydd.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *