NYHET! 4-kanalig logger med proffsspecar och LCD-grafer!

56-MCR-4V-thumb_16e8768171b6478c93033511b9eb5c1b.png

NYHET! 4-kanalig datalogger hos www.logger.nu för höga krav display!
Vår nya 4-kanaliga spännings- och temperaturlogger från T & D klara höga förväntningar! Upp till fyra enheter kan kopplas samman, vilket gör det möjligt att samtidigt mäta och spela in upp till 16 kanaler. Du kan se grafer och data på den stora LCD-displayen, vilket är praktiskt om du inte har en PC på plats.Du kan göra snabba och precisa mätningar med hög noggrannhet och med en kortaste inspelningsintervall på 2 ms, och en lägsta spänning upplösning på 10 μV. Förutom att använda en USB-anslutning för att direkt skicka inspelade data till en dator, är det möjligt att använda ett SD-kort för att överföra data från dataloggern till en PC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *