Digital ficktermometer, -40 till 150C.

184 kr

300 Digital Temperature Probe har en 1,5 mm tunn spets för snabb respons. Med stora siffror är den en lättläst och lättanvänd termometer för snabb kontroll vid tillagning av en rad livsmedel.

Artikelnr: 28-300
 

Beskrivning

28-300 Mät temperatur > Termometrar Comark > Digitala fick-termometrar

300 Digital Temperature Probe har en 1,5 mm tunn spets för snabb respons. Med stora siffror är 300 en lättläst och lättanvänd termometer för snabb kontroll vid tillagning av en rad livsmedel.

Det finns en håll-knappen på 300 som gör att du kan hålla den digitala avläsningen på skärmen medan du noterar en mätning.

300 Digital Temperature Probe är också vattentät.

300 Digital Temperature Probe är en grundläggande reducerad (tunn) spetstermometer med Biocote Antimikrobiellt skydd. 300 är smal och lätt, vilket gör den perfekt för att glida in i skjorta, byxor eller förkläde fickor mellan användning. Den har en 127mm / 5″lång stjälk och en 1,5 mm / 0,6″ diameter sedan spets, vilket gör den lämplig för sondering tunnare livsmedel. 300 Digital Temperature Probe är fältkalibrerbar och har temperaturskalor/intervall i °F/°C som kan ställas om, en datahållningsfunktion och en indikator för lågt batteri. Du kan antingen använda PÅ/AVför att spara på batteritiden eller låta enheten stängas av automatiskt efter en kort tid. Denna digitala termometer med ficka innehåller en skyddsväska med fickklämma och ett batteri.

300 finns även med gummistövel, klicka här.


Fältkalibreringsprocedurer

300 är endast kalibrerbar i en slaskislösning (60 procent krossad is till 40 procent kranvatten) eller ett vattenbad. Försök inte kalibrera på något annat sätt

Sänk ner termometerns skaft till minst hälften av dess längd i islösningen

Vänta tills avläsningen blir stabil (vanligtvis ±2° av 32 °F eller ±1° av 0 ° C)

Tryck och håll ned CALknappen i 8 sekunder för att påbörja kalibreringen

CAL visas i två sekunder och kalibreringen vid 0 °C / 32 °F är klar

Ta bort termometern från isvattnet och fortsätt att mäta

Notera: CAL visas när som helst på D-H trycks in i 8 sekunder, men termometern kalibreras inte om om inte spetsen förs in i isvatten


°F/°C Omkopplingsbar

Den 300 digitala temperatursonden har temperaturskalor/intervall som kan ställas om till °F/°C. Med termometern vriden AV, tryck och håll ned PÅ/AV. Släpp när önskad skala visas.

Notera:Detta är proceduren för alla digitala termometrar i fickan som inte har en °F/°C skalningsknappen.


Ytterligare information

Produkt-typ

Typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Digital ficktermometer, -40 till 150C.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *