Digital ficktermometer med inbyggd rostfri stålgivare, °C eller °F avläsningar, max/min funktion, -20°C till +200°C. Vattentät och kommersiell diskmaskinsäker.

222 kr

KM14 diskmaskinstermometer har en penetreringssond i rostfritt stål och kan placeras i en kommersiell diskmaskin för att kontrollera cyklustemperaturer.

Artikelnr: 28-KM14
 

Beskrivning

28-KM14 Mät temperatur > Termometrar Comark > Digitala fick-termometrar

KM14 diskmaskinstermometer innehåller en penetreringssond i rostfritt stål och kan placeras i en kommersiell diskmaskin för att kontrollera att cykeltemperaturerna är korrekta genom att använda funktionen för maximal hållfasthet. En snabb avläsning visar om diskmaskinen drivs vid rätt temperatur för att desinficera utrustningen.

KM14 diskmaskinstermometer är multifunktionell och kan även användas som en konventionell matpenetrationstermometer. KM14 diskmaskinstermometer är en förstklassig digital termometer som kombinerar noggrannhet, snabbhet och hållbarhet. Innehåller utökat temperaturområde och max/min-hållfunktion.

Denna Pocket Digital Thermometer kombinerar noggrannhet med hastighet och hållbarhet. Den är utformad för att användas i kommersiella diskmaskiner, så den är helt vattentät och har en “Max Hold” -funktion som gör att du kan verifiera den högsta temperaturen under diskmaskinens cykel.

Egenskaper:


Fältkalibreringsprocedurer

KM14 diskmaskinstermometer kan kalibreras när som helst och proceduren är snabb och enkel:

  • Häll lite vatten och krossad is i en ren mugg eller vattenbad (ca 60% krossad is till 40% vatten).
  • För in termometern i islösningen tills stammen är täckt till minst hälften längs dess längd.
  • Vänta tills avläsningen är klar.
  • Håll D-H-knappen intryckt i 8 sekunder för att påbörja kalibreringen.
  • ”CAL” kommer att visas på LCD-skärmen och kalibreringen vid 0 °C kommer att vara klar.

Titta på videoklippet “Kalibrering av istermometer” genom att klicka på fliken “Kunskapsbas” (ovan).

Ytterligare information

Produkt-typ

Typ

Vattentät

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Digital ficktermometer med inbyggd rostfri stålgivare, °C eller °F avläsningar, max/min funktion, -20°C till +200°C. Vattentät och kommersiell diskmaskinsäker.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *