Datainsamlare och repeater, USB-ansluten, med kabel och programvara

2.959 kr

RTR-500-serien trådlösa basstation med direkt USB-anslutning till dator, kan också användas som en repeter

Artikelnr: 56-RTR-500 Kategori:
 

Beskrivning

 • Det RTR-500 kan kombineras med någon av våra RTR-500 serien dataloggrar. Denna data collector är utformad som en basstation för konstant USB-anslutning till en dator. Använda vår mjukvara “RTR-500 for Windows” för att övervaka aktuella mätvärden som erhålls från loggers. Eftersom data kan hämtas och sparas direkt till din PC, RTR-500 är perfekt för slutna miljöer där det finns inget nätverk är tillgängligt eller använda Internet är förbjudet.

  Naturligtvis ansluter datorn till ett nätverk kan du automatiskt skickar data till en FTP-server eller e-postadress, såväl som skicka varning rapport e-post. Den kan finnas dessutom använt med vår fria T&D WebStorage Service gör det lätt att övervaka, visa grafer och kontrollera varningar från valfri dator eller mobila enhet webbläsare.

  Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika data collectors för att uppfylla dina behov.

  Det RTR-500 är en USB data collector som kan anslutas direkt till en PC för dataöverföring och hantering via våra Windows-programvara. Den kan också fungera som en repeater för att utvidga det trådlösa radio kommunikation mellan skogsbolagen och basstationer i RTR-500 serien.

  Specifications

  Inter-enhet
  Meddelande
  Optisk, Kortdistans trådlöst
  DataöverföringUSB
  – PCUSB, seriellt

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Datainsamlare och repeater, USB-ansluten, med kabel och programvara”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *