Datainsamlare, 3G mobilnät, med USB-kabel och programvara

5.494 kr

Dataloggenhet för RTR-500 serie Loggers med 3G Mobiltelefon nätverkskapacitet.

Artikelnr: 56-RTR-500MBS-A Kategori:
 

Beskrivning

 • Det RTR-500MBS-A kan kombineras med någon av våra RTR-500 serien dataloggrar. Och upp till 20 loggers kan registreras för samtidig användning. Använda vår mjukvara “RTR-500MB för Windows” att göra mobila inställningar för kommunikation.

  Eftersom det använder sig av mobila nätverk för att överföra data, allt du behöver göra är att säkra en strömkälla och mobila sortimentet för att skicka data till en FTP-server eller till en registrerad e-postadress.

  En varning, anmälan kan skickas automatiskt via e-post eller SMS och/eller genom att ansluta en summer eller lampa till kontakt, du kan sätter upp en egen larm. Den kan finnas dessutom använt med vår fria T&D WebStorage Service gör det lätt att övervaka, visa grafer och kontrollera varningar från valfri dator eller mobila enhet webbläsare.

  Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika data collectors för att uppfylla dina behov.

  Det RTR-500MBS-A är en datacollectoren utrustade med mobila 3G-nätverk. Den samlar in data från närliggande dataloggenheter via trådlös kommunikation via radio och sedan automatiskt skickar den via 3G mobiltelefon nätverk till FTP-server eller e-postadress.

  Det är perfekt för situationer där du har ingen dator eller LAN, som under transport, i växthus eller på byggarbetsplatser. Så länge du kan strömförsörjningen kan du samla in och överföra data utan bekymmer och stress.

  Specifications

  Inter-enhet
  Meddelande
  Optisk, Kortdistans trådlöst
  Dataöverföring3G-kommunikation
  – PCUSB

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Datainsamlare, 3G mobilnät, med USB-kabel och programvara”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *