Som RTR-501 med stort batteripaketet (exkl. batteri)

1.755 kr

Kompakt Wireless temperaturlogger med dammtät och vattentät kapacitet plus utökad batteritid

Artikelnr: 56-RTR-501L Kategori:
 

Beskrivning

 • RTR-501L loggers har en trådlös radiokommunikation med kompatibla basenheter upp till 150m (492ft).

  Data kan överföras från en logger till en basenhet och sedan överförs automatiskt till molnbaserad lagring eller sparas på en angiven plats. Data kan även kontrolleras på din PC-skärm eller på plats med en av våra kompatibla data collectors.

  Dess starka och kompakta designen gör den perfekt för styrning av temperaturen under transporten av inte bara mat, utan också, läkemedel och precision. Den stora kapaciteten batteri minskar risken för dataförlust och minskar problem med att byta batterier.

  Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika basenheter eller Data Collectors för att uppfylla dina behov. Loggade data kan automatiskt skickas via nätet eller mobil kommunikation ska sparas i molnet lagring eller till en angiven plats.

  Det RTR-501L med sin kompakta och robusta design och inre temperaturgivare kan användas i miljöer från -40℃ 80℃ och har en vattentät enligt IP67 klassning (nedsänkning bevis), plus den har en batteritid på upp till 4 år.

  Specifications

  KanalerTemperaturen 1ch (inre)
  Utbud-40 till 80 °C
  Komm.
  Gränssnitt
  Optisk, Kortdistans trådlöst

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Som RTR-501 med stort batteripaketet (exkl. batteri)”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *