Som RTR-502 med stort batteripaketet (exkl. batteri)

1.973 kr

Splash-Proof Kompakt Wireless temperaturlogger med utökad batteritid välja från ett brett utbud av valfria givare för att uppfylla dina behov av mätning.

Artikelnr: 56-RTR-502L Kategori:
 

Beskrivning

 • RTR-502L loggers har en trådlös radiokommunikation med kompatibla basenheter upp till 150m (492ft).

  Data kan överföras från en logger till en basenhet och sedan överförs automatiskt till molnbaserad lagring eller sparas på en angiven plats. Data kan även kontrolleras på din PC-skärm eller på plats med en av våra kompatibla data collectors.

  Det RTR-502L är relativt snabbt för att följa förändringar i temperatur och kan användas med en mängd olika sensorer, vilket gör den lämplig för användning i logga produktens temperatur för både vätskor och fasta ämnen. Det är också väl lämpad för mätning av temperaturer i kyl och frys. Den stora kapaciteten batteri minskar risken för dataförlust och minskar problem med att byta batterier.

  Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika basenheter eller Data Collectors för att uppfylla dina behov. Loggade data kan automatiskt skickas via nätet eller mobil kommunikation ska sparas i molnet lagring eller till en angiven plats.

  Det RTR-502L, beräknad på IP64 (stänkskyddad), ger dig en batteritid på upp till 4 år och kan anslutas till en mängd sensorer och alla har ett mätområde -60℃ till 155 ℃.

  Specifications

  KanalerTemperaturen 1ch (extern)
  Utbud-60 till 155 °C
  Komm.
  Gränssnitt
  Optisk, Kortdistans trådlöst

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Som RTR-502 med stort batteripaketet (exkl. batteri)”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *