Termometer-Kit för livsmedel, med 1st 28-C42C, 1st PT25L, 1st 28-AT40L & 28-SC22 bärväska.

2.402 kr

Artikelnr: 28-C42KIT4
 

Beskrivning

28-C42KIT4 Mät temperatur > Termometrar Comark > För livsmedel och termometer-kit

Bästsäljande temperaturmätningsset för kontroll och mätning av livsmedel. Levereras fullt kalibrerad.

Beskrivning

New Comark C42KIT4 temperaturmätningsset för livsmedelsprodukter

Comark C42KIT4 temperaturmätningsset är den direkta efterföljaren till det bästsäljande temperaturmätningssetet: C22KIT4. Med samma höga kvalitet, låga pris och flera ytterligare funktioner är mattermometern Comark C42 en av de bästa du kan köpa på marknaden. C42 har samma utseende och specifikationer som C22, men har också en extra knapp på framsidan för att visa maximal och lägsta temperatur under mätningen. Du kan också ställa in gränsvärden för hög och låg temperatur under mätningen. Om temperaturen går över eller under dessa värden ger termometern en larmsignal. Dessa extra funktioner gör C42 särskilt lämplig för mätningar på livsmedel och i diskmaskiner. Denna mätare är mycket professionell och uppfyller de höga kraven i HACCP.

Beskrivning av Comark C42KIT4

Comark C42KIT4-temperaturmätarset innehåller en C42-termometer med hög noggrannhet, en PT25L plug-in-sond för mätning av temperaturen i kött, fisk, bröd, frukt etc., en solid AT22L-trådsond för mätning i frysar och kylskåp och frysar och kylskåp, ett mjukt SC22-förvaringsfodral som också kan användas för att skicka in utrustningen för kalibrering och reparation, en detaljerad bruksanvisning samt att setet levereras fullt kalibrerat och innehåller ett intyg om överensstämmelse som dokumenterar detta.

Tillbehör till Comark C42KIT4

Vi har ett stort utbud av tillbehör till Comark C42KIT4. För att utföra snabba mätningar har vi PT19L-push-in-prober och AT51L-trådprober. För att mäta den maximala temperaturen i diskmaskiner kan du använda en specialtillverkad AT51LO diskmaskinsensor med klämma som du fäster inuti diskmaskinen, klämma fast det extra gummiskyddet och starta diskmaskinen. Du kan sedan komma tillbaka efter att ha avslutat disken och trycka på max/min-knappen för att se vad den maximala temperaturen har varit under disken.

Beskrivning av Comark C42 livsmedelstermometer

C42 livsmedelstermometer kan mätas med en termoelementgivare typ T eller termistorsensor. Termoelementgivare typ T har ett stort mätområde från -200 °C till +400 °C, god noggrannhet enligt Livsmedelssäkerhetsmyndighetens krav och kan utföra snabba temperaturmätningar. Termistorsensorn har ett mätområde från -50 °C till +150 °C och ännu bättre noggrannhet. Comark C42 och PX37L insatssonder är certifierade enligt EN 13485:2002 som är den europeiska standarden för termometrar för mätning av luft- och produkttemperatur under transport, lagring och distribution av kylda, frysta, djupfrysta/snabbfrysta livsmedel och glass (prover, funktion, lämplighet). C42 har Lumberg-kontakt för säker sensoranslutning, klocka, nedräkningsklocka med larm och hållfunktion för att låsa avläsning. Enheten har ett starkt instrumenthus med inbyggt gummiskydd och Biocote antimikrobiellt skydd mot tillväxt av bakterier på ytan. Mätinstrumentet är damm- och vattentätt och har en mycket lång batteritid på upp till 5 000 timmar. Sammantaget en optimal livsmedelstermometer för användning inom livsmedelsindustrin.

Comark C42 har fördelar som:
 • Stort mätområde, bra noggrannhet och snabba mätningar med termoelement typ T-sensor (-200 °C till + 400 °C)
 • Hög systemnoggrannhet under mätning (±0,3 °C vid användning av en termistorsensor och ±0,5 °C vid användning av en termoelementgivare typ T)
 • Hög upplösning på 0,1 °C
 • Robust och damm- och vattentätt instrumenthus (IP65) med inbyggt gummiskydd
 • Biocote antimikrobiellt skydd mot tillväxt av bakterier på ytan
 • li>

 • Säker och vattentät Lumberg-anslutning av temperatursensorer
 • Inbyggd klocka och nedräkningstimer
 • Möjlighet att läsa högsta och lägsta temperatur
 • Kan frysa avläsningen
 • li>
 • Larm vid hög och låg temperatur
 • Lång batteritid på upp till 5000 timmar
 • Stort urval av temperaturgivare och tillbehör
 • 2 års garanti

Ytterligare information

Kits

Produkt-typ

Typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Termometer-Kit för livsmedel, med 1st 28-C42C, 1st PT25L, 1st 28-AT40L & 28-SC22 bärväska.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *