Termometer för varmhållning med indikationer för godkänd HACCP-zon +38° till +80°C

57 kr

DHH rostfri varmhållningstermometer innehåller en HACCP-zon på ratten. Vi vet att det är mycket viktigt att hålla maten varm tills den används för att förhindra att skadliga bakterier växer. Varm mat måste förvaras vid 63 °C eller högre, med undantag för vissa undantag. Den röda HACCP-zonen gör det enkelt att se om varmhållningstemperaturen är på optimala nivåer.

Artikelnr: 28-DHH
 

Beskrivning

28-DHH Mät temperatur > Termometrar Comark > Termometrar för kök

DHH rostfri varmhållningstermometer innehåller en HACCP-zon på ratten. Vi vet att det är mycket viktigt att hålla maten varm tills den används för att förhindra att skadliga bakterier växer. Varm mat måste förvaras vid +63 °C eller högre, med undantag för vissa undantag. Den röda HACCP-zonen gör det enkelt att se om varmhållningstemperaturen är på optimala nivåer.

DHH rostfri varmhållningstermometer kan stå eller hängas i ett varmhållningsskåp för bekväm temperaturkontroll.

  • Temperaturområde +100° till +175°F / +40° till +80°C
  • Noggrannhet ±1 indelning
  • Står eller hänger

 


Om HACCP

Livsmedelsföretagen måste göra en riskanalys av sin livsmedelsverksamhet och genomföra lämpliga och tillräckliga kontroller för att eliminera de risker som identifierade faror medför. De kommer att behöva ett fullständigt dokumenterat system för hantering av livsmedelssäkerhet baserat på HACCP-principerna (Hazard Analysis and Critical Control Point).

 


Varmhållningstemperaturer

Den UK Food Standards Agencyhar specificerat att livsmedel som är avsedda att serveras eller visas upp för försäljning, som har kokats eller värmts upp på nytt och måste hållas varma för att kontrollera tillväxten av patogena mikroorganismer eller bildandet av toxiner, skall förvaras vid en temperatur på eller över +63 °C.

 

Ytterligare information

Produkt-typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Termometer för varmhållning med indikationer för godkänd HACCP-zon +38° till +80°C”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *