Specialgivare DX28L typ luftgivare med viss tröghet för att inte ge falsklarm typ T termoelement med 5 m kraftig PTFE

1.103 kr

Artikelnr: 28-KX9485C
 

Beskrivning

28-KX9485C Mät temperatur > Temperaturgivare Comark > Luftgivare

Comark Damped Sensor Special Probe, ett högprecisions temperaturmätinstrument utformat för krävande professionella applikationer. Denna specialiserade typ T termoelement sond med en 5 meter PTFE (polytetrafluoretylen) bly kombinerar noggrannhet med hållbarhet, vilket gör den till det perfekta valet för proffs som kräver exakt temperaturövervakning.

Nyckelfunktioner:-

  • Typ T termoelementteknik: Comark Damped Sensor Special Probe är utrustad med typ T termoelementteknik, känd för sin exceptionella noggrannhet och tillförlitlighet. Denna termoelementtyp är mångsidig och lämplig för ett brett spektrum av temperaturmätningsuppgifter, vilket gör den till ett toppval för olika branscher och applikationer.
  • Dämpad sensor för ökad noggrannhet: Sonden har en dämpad sensordesign som minimerar effekterna av snabba temperaturförändringar, vilket säkerställer att avläsningarna är stabila och korrekta. Denna funktion är särskilt användbar vid övervakning av dynamiska eller fluktuerande temperaturmiljöer.
  • 5 meter PTFE-ledning: Den 5 meter långa ledningen tillverkad av PTFE, ett robust och kemiskt resistent material, ger gott om räckvidd och flexibilitet. Denna förlängda längd gör att du kan mäta temperaturer på svåråtkomliga eller avlägsna platser samtidigt som du behåller ett säkert avstånd från potentiella värmekällor.
  • Hög precision: Den dämpade sensorns speciella sond är konstruerad för exakt temperaturmätning och erbjuder pålitliga och konsekventa avläsningar. Det säkerställer att du kan lita på dina temperaturdata, oavsett om du utför vetenskapliga experiment, kvalitetskontroller eller industriell processövervakning.
  • Hållbar konstruktion: Denna sond är tillverkad med hållbarhet i åtanke och är byggd för att klara kraven på professionell användning. Dess robusta design kan uthärda utmaningarna i olika branscher, inklusive livsmedelsservice, laboratorier och industriella miljöer.
  • Mångsidighet: Comark Damped Sensor Special Probe är ett mångsidigt verktyg som är lämpligt för ett brett spektrum av applikationer, från övervakning av livsmedelstemperaturer till genomförande av experiment och underhåll av industriella processer. Den anpassar sig till dina specifika temperaturmätningsbehov.
  • Användarvänlig användning: Denna sond är utformad för enkel användning och säkerställer att yrkesverksamma på alla nivåer kan använda den med tillförsikt. Dess intuitiva gränssnitt och höga precision gör det till ett värdefullt val för ett brett spektrum av användare.

Specifikationer

Mått

Blylängd

5 m

Detaljer

Kontakt

Typ T

Sensortyp

Dämpad

Blymaterial

Polytetrafluoretylen

Ytterligare funktion

Specialsond med dämpad sensor

Modell

KX9485C

Garanti / certifieringar

Garanti

6 månader

Ytterligare information

Produkt-typ

Typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Specialgivare DX28L typ luftgivare med viss tröghet för att inte ge falsklarm typ T termoelement med 5 m kraftig PTFE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *