Beskrivning
28-MT200K Mät temperatur > Termometrar Comark > Termometrar för kök
28-MT200K Mät temperatur > Termometrar Comark > Termometrar för kök
28-MT200K Mät temperatur > Termometrar Comark > Termometrar för kök
28-MT200K Mät temperatur > Termometrar Comark > Termometrar för kök
Du kan använda den rörliga temperaturindikatorn på kanten av den stora urtavlan för att välja vilken typ av kött som grillas, rostas eller bakas. Så snart köttets inre temperatur når den förinställda säkra tillagningstemperaturen på ratten, tillagas köttet.
Användning av kötttermometer
- Se till att termometerns skaft är rent innan du använder termometern
- Köttet du steker ska tinas helt igenom innan du använder termometern
- För in termometerstammen i rostningen eller hönan som förbereds, se till att stammen sätts in i mitten av köttet och inte är i kontakt med ben eller brosk
- Förinställ den rörliga temperaturindikatorn för den typ av kött som grillas, rostas eller bakas
- När den inre temperaturen når den förinställda punkten på ratten är köttet klart
Kötttemperaturer
Man kan inte avgöra om köttet är säkert tillagat bara genom att titta på det. Alla tillagade, osaltade rött kött – inklusive fläsk – kan vara rosa, även när köttet har nått en säker inre temperatur.
Den U.S. Department of Health & Human Servicesrekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:
Kategori | Livsmedel | Temperatur (°F) | Vilotid |
Malda kött- och köttblandningar | Nötkött, fläskkött, kalvkött, lamm | 160 | Ingen |
Kalkon, kyckling | 165 | Ingen | |
Färskt nötkött, kalvkött, lammkött | Biff, stek, kotletter | 145 | 3 minuter |
Fjäderfä | Kyckling och kalkon (hela) | 165 | Ingen |
Fjäderfäbröst, rostade | 165 | Ingen | |
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar | 165 | Ingen | |
Anka & Gås | 165 | Ingen | |
Fläsk och skinka | Färskt fläskkött | 145 | 3 minuter |
Färsk skinka (rå) | 145 | 3 minuter | |
Förkokt skinka (för reheat) | 140 | Ingen |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.