Beskrivning
28-PK23M Mät temperatur > Temperaturgivare Comark > Insticksgivare
28-PK23M Mät temperatur > Temperaturgivare Comark > Insticksgivare
28-PK23M Mät temperatur > Temperaturgivare Comark > Insticksgivare
28-PK23M Mät temperatur > Temperaturgivare Comark > Insticksgivare
PK23M Oven Meat Penetration Probe är utformad för att kontrollera kött- och livsmedelstemperaturer under matlagning. Den är utrustad med en 2,5 m ledning.
PK23M Oven Meat Penetration Probe är utrustad med en 2-polig Sub-Miniature-kontakt för att ge en snabb och enkel anslutning till din datalogger.
Användning av kötttermometer
- Se till att termometerns skaft är rent innan du använder termometern
- Köttet du steker ska tinas helt igenom innan du använder termometern
- För in termometerstammen i rostningen eller hönan som förbereds, se till att stammen sätts in i mitten av köttet och inte är i kontakt med ben eller brosk
- Förinställ den rörliga temperaturindikatorn för den typ av kött som grillas, rostas eller bakas
- När den inre temperaturen når den förinställda punkten på ratten är köttet klart
Kötttemperaturer
Man kan inte avgöra om köttet är säkert tillagat bara genom att titta på det. Alla tillagade, osaltade rött kött – inklusive fläsk – kan vara rosa, även när köttet har nått en säker inre temperatur.
Den U.S. Department of Health & Human Servicesrekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:
Kategori | Livsmedel | Temperatur (°F) | Vilotid |
Malda kött- och köttblandningar | Nötkött, fläskkött, kalvkött, lamm | 160 | Ingen |
Kalkon, kyckling | 165 | Ingen | |
Färskt nötkött, kalvkött, lammkött | Biff, stek, kotletter | 145 | 3 minuter |
Fjäderfä | Kyckling och kalkon (hela) | 165 | Ingen |
Fjäderfäbröst, rostade | 165 | Ingen | |
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar | 165 | Ingen | |
Anka & Gås | 165 | Ingen | |
Fläsk och skinka | Färskt fläskkött | 145 | 3 minuter |
Färsk skinka (rå) | 145 | 3 minuter | |
Förkokt skinka (för reheat) | 140 | Ingen |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.