Trådlösa mottagare

TandD är ett helt nytt och genomtänkt mätsystem som loggar mätdata i nätströmsoberoende batteridrivna loggers. Hundratals loggers kan ingå i samma mätsystem. Mätdata skickas automatiskt trådlöst med räckvidd upp till 150 meter till mottagningsenheten. För utökad räckvidd kan du koppla in Repeater-enheter. Det finns också en handhållen enhet med grafisk display och en USB-baserad mottagare. Det finns även en webserver, som du kan anropa även utanför ditt lokala nätverk. Givetvis krävs det då lite nätverkskunskaper för att öppna port i din router. TandD tillhandhåller även en service som möjliggör enkel uppkoppling för att se dina mätdata. Se nedan:    Se exempel på mätdata här: >  

Visa:
Sortera efter:
Datainsamlare och repeater, USB-ansluten, med k...
 • Det RTR-500 kan kombineras med någon av våra RTR-500 serien dataloggrar. Denna data collector är utformad som en basstation för konstant USB-anslutning till en dator. Använda vår mjukvara "RTR-500 for Windows" för att övervaka aktuella mätvärden som erhålls från loggers. Eftersom data kan hämtas och sparas direkt till din PC, RTR-500 är perfekt för slutna miljöer där det finns inget nätverk är tillgängligt eller använda Internet är förbjudet. Naturligtvis ansluter datorn till ett nätverk kan du automatiskt skickar data till en FTP-server eller e-postadress, såväl som skicka varning rapport e-post. Den kan finnas dessutom använt med vår fria T&D WebStorage Service gör det lätt att övervaka, visa grafer och kontrollera varningar från valfri dator eller mobila enhet webbläsare.Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika data collectors för att uppfylla dina behov. Det RTR-500 är en USB data collector som kan anslutas direkt till en PC för dataöverföring och hantering via våra Windows-programvara. Den kan också fungera som en repeater för att utvidga det trådlösa radio kommunikation mellan skogsbolagen och basstationer i RTR-500 serien.
  2.965 kr
  2.787 kr
  KÖP
  56-RTR-500
  Datainsamlare, handhållen, med USB-kabel och pr...
 • Det RTR-500DC kan kombineras med någon av våra RTR-500 serien dataloggrar. Eftersom RTR-500DC är hand-held, men kan enkelt göras var som helst vilket ger stor flexibilitet. Data från logger(s) av din valmöjlighet kan samlas på efterfrågan hos när som helst. Du kan kontrollera data på plats i LCD-skärmen och räddar den till collector's interna minne. Senare data lagras i RTR-500DC kan enkelt överföras genom att ansluta till en dator med en USB-kabel och använder vår "RTR-500DC för Windows-programvara.Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika data collectors för att uppfylla dina behov. Det RTR-500DC är en batteridriven handhållen data collector. Den kan användas i fältet för att göra inställningar, mätvärden och varningar, samla och kontrollera data utan dator. Eftersom det är en bärbara handhållna collector, det är perfekt för sådana platser som museer och växthus, där personalen gör rundor för att samla in data. Det är också möjligt att välja specifika loggers när som helst för att samla in data från; perfekt för temperatur hantering av gods under transport.
  3.522 kr
  3.311 kr
  KÖP
  56-RTR-500DC
  Datainsamlare, Ethernet-ansluten, med kabel och...
  Köp Datainsamlare, Ethernet-ansluten, med kabel och... i vår webshop logger.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
  4.071 kr
  3.827 kr
  KÖP
  56-RTR-500NW
  Datainsamlare, Wi-Fi 802.11b/g, med kabel och p...
  Köp Datainsamlare, Wi-Fi 802.11b/g, med kabel och p... i vår webshop logger.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
  4.628 kr
  4.351 kr
  KÖP
  56-RTR-500AW
  Datainsamlare, 3G mobilnät, med USB-kabel och p...
 • Det RTR-500MBS-A kan kombineras med någon av våra RTR-500 serien dataloggrar. Och upp till 20 loggers kan registreras för samtidig användning. Använda vår mjukvara "RTR-500MB för Windows" att göra mobila inställningar för kommunikation. Eftersom det använder sig av mobila nätverk för att överföra data, allt du behöver göra är att säkra en strömkälla och mobila sortimentet för att skicka data till en FTP-server eller till en registrerad e-postadress. En varning, anmälan kan skickas automatiskt via e-post eller SMS och/eller genom att ansluta en summer eller lampa till kontakt, du kan sätter upp en egen larm. Den kan finnas dessutom använt med vår fria T&D WebStorage Service gör det lätt att övervaka, visa grafer och kontrollera varningar från valfri dator eller mobila enhet webbläsare.Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika data collectors för att uppfylla dina behov. Det RTR-500MBS-A är en datacollectoren utrustade med mobila 3G-nätverk. Den samlar in data från närliggande dataloggenheter via trådlös kommunikation via radio och sedan automatiskt skickar den via 3G mobiltelefon nätverk till FTP-server eller e-postadress. Det är perfekt för situationer där du har ingen dator eller LAN, som under transport, i växthus eller på byggarbetsplatser. Så länge du kan strömförsörjningen kan du samla in och överföra data utan bekymmer och stress.
  5.514 kr
  5.183 kr
  KÖP
  56-RTR-500MBS-A
  DIN KUNDVAGN
  JUST SÅLDA PRODUKTER

  Kort om Logger.nu

  Lite om Logger.nu

  Vi på Logger.nu saluför loggers: såsom temperaturloggers (temploggers), fuktloggers, stötloggers, vibrationsloggers, strömloggers, spänningsloggers, o.s.v. Förutom att du kan ladda mätdata in i din PC med de medföljande programvarorna, har vi på Logger.nu också dataloggers som skickar varningar och mätdata till din befintliga WiFi-router och även via SIM telefonkort till din smartphone. Vi säljer också loggers som loggar GPS-positioner och t.ex. gör att du kan spåra ett fordon. Allt till mycket bra priser! Välkommen till Logger.nu!

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKTA OSS