Trådlösa loggers

TandD är ett helt nytt och genomtänkt mätsystem som loggar mätdata i nätströmsoberoende batteridrivna loggers. Hundratals loggers kan ingå i samma mätsystem. Mätdata skickas automatiskt trådlöst med räckvidd upp till 150 meter till mottagningsenheten. För utökad räckvidd kan du koppla in Repeater-enheter. Det finns också en handhållen enhet med grafisk display och en USB-baserad mottagare. Det finns även en webserver, som du kan anropa även utanför ditt lokala nätverk. Givetvis krävs det då lite nätverkskunskaper för att öppna port i din router. TandD tillhandhåller även en service som möjliggör enkel uppkoppling för att se dina mätdata. Se nedan:    Se exempel på mätdata här: >  

Visa:
Sortera efter:
Trådlös logger för temperatur med intern givare
Köp Trådlös logger för temperatur med intern givare i vår webshop logger.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
1.634 kr
1.536 kr
KÖP
56-RTR-501
Trådlös logger för temperatur med extern givare
Köp Trådlös logger för temperatur med extern givare i vår webshop logger.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
1.851 kr
1.740 kr
KÖP
56-RTR-502
Trådlös logger för temperatur för Pt-100-givare
Köp Trådlös logger för temperatur för Pt-100-givare i vår webshop logger.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.429 kr
2.284 kr
KÖP
56-RTR-505-PT
Trådlös logger för ström, 4-20mA
Köp Trådlös logger för ström, 4-20mA i vår webshop logger.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.429 kr
2.284 kr
KÖP
56-RTR-505-MA
Trådlös logger för spänning
Köp Trådlös logger för spänning i vår webshop logger.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.429 kr
2.284 kr
KÖP
56-RTR-505-V
Trådlös logger för temperatur för termoelement,...
Köp Trådlös logger för temperatur för termoelement,... i vår webshop logger.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.647 kr
2.488 kr
KÖP
56-RTR-505-TC
Trådlös logger för %RH och temperatur
Köp Trådlös logger för %RH och temperatur i vår webshop logger.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.723 kr
2.560 kr
KÖP
56-RTR-503
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Kort om Logger.nu

Lite om Logger.nu

Vi på Logger.nu saluför loggers: såsom temperaturloggers (temploggers), fuktloggers, stötloggers, vibrationsloggers, strömloggers, spänningsloggers, o.s.v. Förutom att du kan ladda mätdata in i din PC med de medföljande programvarorna, har vi på Logger.nu också dataloggers som skickar varningar och mätdata till din befintliga WiFi-router och även via SIM telefonkort till din smartphone. Vi säljer också loggers som loggar GPS-positioner och t.ex. gör att du kan spåra ett fordon. Allt till mycket bra priser! Välkommen till Logger.nu!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS