NYHET! 4-kanalig logger med proffsspecar och LCD-grafer!

NYHET! 4-kanalig datalogger hos www.logger.nu för höga krav display!

Vår nya 4-kanaliga spännings- och temperaturlogger från T & D klara höga förväntningar! Upp till fyra enheter kan kopplas samman, vilket gör det möjligt att samtidigt mäta och spela in upp till 16 kanaler. Du kan se grafer och data på den stora LCD-displayen, vilket är praktiskt om du inte har en PC på plats.

Du kan göra snabba och precisa mätningar med hög noggrannhet och med en kortaste inspelningsintervall på 2 ms, och en lägsta spänning upplösning på 10 μV. Förutom att använda en USB-anslutning för att direkt skicka inspelade data till en dator, är det möjligt att använda ett SD-kort för att överföra data från dataloggern till en PC.
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Kort om Logger.nu

Lite om Logger.nu

Vi på Logger.nu saluför loggers: såsom temperaturloggers (temploggers), fuktloggers, stötloggers, vibrationsloggers, strömloggers, spänningsloggers, o.s.v. Förutom att du kan ladda mätdata in i din PC med de medföljande programvarorna, har vi på Logger.nu också dataloggers som skickar varningar och mätdata till din befintliga WiFi-router och även via SIM telefonkort till din smartphone. Vi säljer också loggers som loggar GPS-positioner och t.ex. gör att du kan spåra ett fordon. Allt till mycket bra priser! Välkommen till Logger.nu!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS